Tältä sivulta löytyvät Hyvinvoinnin -valmennukset sekä muut hyvän mielen palvelut.

Tämä sivu sisältää affiliate linkkejä. Linkit on merkitty tähdillä*


Fine Life Coaching Henna Päivänne-Andersson

Rentoutta, henkistä hyvinvointia ja suuntaa elämääsi life coaching valmennuksen avulla

Lue lisää Fine Life Coaching -valmennuksesta

Moikka!

Olen Henna Päivänne-Andersson, LCF Life Coach®️ eli hyvinvointivalmentaja. Taustani on matkailualalla ja olen asunut aikoinani yli 10 vuotta ulkomailla. Minulla on kolme lasta, joista yksi on erityislapsi. Olen elämässäni kohdannut monenlaisia haasteita, mutta silti olen aina kokenut olevani onnekas ja kiitollinen. Vastoinkäymiset ja haasteet ovat vain vahvistaneet minua. Ne ovat opettaneet elämään hetkessä ja huomaamaan hyvän. Haluan valmennusten avulla saada myös sinut uskomaan itseesi, potentiaaliisi ja siihen että voit vaikuttaa omaan elämääsi oman suhtautumisesi avulla.

Valmennuksissa keskitytään erityisesti mielen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Valmennukset räätälöidään valmennettavan tarpeiden mukaisesti ja käsitellään niitä elämän osa-alueita, jotka sillä hetkellä kaipaavat huomiota. Valmennukset selkeyttävät ajatuksia, rentouttavat, antavat suuntaa sekä työkaluja arkeen. Teen valmennuksia yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Valmennukset voidaan toteuttaa etävalmennuksina (puhelin, Zoom ym.) tai Fine Life Coaching yritykseni tiloissa Hyvinvointikeskus Huumalla, Kotkassa. Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen!

Ota yhteyttä Fine Life Coaching -valmentajaan

TRE© Tärinäterapia -ohjaaja Tiina Miinalainen

Autan ihmisiä ymmärtämään itseään, muita ja maailmaa. Kehollisin ja verbaalisin keinoin, löytämään uuden yhteyden itseensä ja sitä kautta muihin. 

TRE Tärinäterapia Tiina Miinalainen.

Oon TRE© Tärinäterapia -ohjaaja, Podcast valmentaja ja taiteilija. Mulla on useampi podcast mutta mm. tuoreimpana Tärinäterapiaa stressinpurkuun | TRE-menetelmä Podcast sekä privaatti uutiskirjeen mukana tuleva Avara Mieli Podcast.


Palveluja (pien) yrittäjille

Aloitin itse yrittäjyyden tietämättä asioista paljoakaan vaan opin matkanvarrella asioita. Tiedän minkälaista yrityksen pyörittäminen on ja tämän takia haluan jakaa hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille ja etenkin pienyrittäjille.

Haluatko samanlaisen WordPress teeman kuin Calm & Sparkle verkkokaupalla? Teemana toimii ihana Bluchic pienen perheyrityksen Samantha teema. Valitsin tämän teeman, koska se on selkeä ja yksinkertainen mutta silti kaunis. Oli myös ihanaa tukea muita yrittäjiä, kun ostin tämän teeman. Bluchic yritys tuottaa kauniita WordPress teemoja* niin yrittäjille kuin bloggaajillekkin. Heillä on myös monia erilaisia verkkokauppa teemoja. Suosittelen näitä teemoja aloitteleville yrittäjille sekä heille, jotka kaipaavat uutta ulkoasua verkkosivuilleen.

INSPIROIVA MIELI ILMAINEN TEHTÄVÄKIRJA.