Toimitusehdot

TOIMITUS

Postitamme tilaukset 1-3 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme tilaukset Postin kautta kirjeinä ja paketteina tilauksen koosta riippuen. Postin toimitusajat vaihtelevat kotimaan toimituksissa 1-5 arkipäivään. Tilaus on mahdollista saada jo seuraavana päivänä tilauksesta riippuen Postista. Kaikkiin postimaksuihin ollaan lisätty käsittelykulu.

E-kirjat sekä muut digitaaliset tuotteet on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön eikä niitä saa jakaa, antaa tai myydä muille.

KANSAINVÄLINEN TOIMITUS
Kansainvälinen toimitus kestää 1-2 viikkoa postin nopeudesta riippuen. Toimitukset ulkomaille alk. 10 €.

VAIHDOT JA PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Ota palautustapauksessa aina ensin yhteyttä osoitteeseen info@calmandsparkle.fi 14 vrk:n kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Huom! Emme vastaa asiakkaan tilauksen yhteydessä tekemistä virheistä, asiakas on vastuussa tilauksen tietojen oikeellisuudesta ja oikeinkirjoituksesta. 

Huom! Alennustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Tuotteiden postista noutamatta jättäminen ei ole tilauksen peruutus, ellei siitä ole tehty 14 vrk:n aikana (ilmoituksen saapumisesta) peruuttamisilmoitusta. Calm & Sparkle veloittaa asiakkaalta noutamatta jättämisestä syntyneet kustannukset.

Palautus osoitteeseen: Kalliolankatu 6 A 23, 48100 Kotka

TILAUKSEN SEURANTA

Kaikkiin muihin lähetyksiin on mahdollista saada seurantakoodi paitsi kirjelähetyksiin.

MAKSUTAVAT

Calm & Sparkle verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: 

Verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, SP/OmaSP, POP-Pankki, Aktia, Danskebank, Handelsbanken, S-Pankki, Ålansbanken
Luottokortit: Visa, Mastercard, Masterpass
Lasku ja osamaksu: Jousto: lasku, Everyday.fi, NeoCard, Collector: lasku ja osamaksu, tilisiirto, kännykkämaksaminen
Paypal

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

TIETOSUOJALAKI

Calmandsparkle.com käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Calm & Sparkle sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.