Palveluja (pien) yrittäjille

Aloitin itse yrittäjyyden tietämättä asioista paljoakaan vaan opin asioita suurimmaksi osaksi matkanvarrella. Tiedän minkälaista yrityksen pyörittäminen on ja tämän takia haluan jakaa hyödyllisiä vinkkejä yrittäjille ja etenkin pienyrittäjille.

Haluatko samanlaisen WordPress teeman kuin Calm & Sparkle verkkokaupalla? Teemana toimii ihana Bluchic pienen perheyrityksen Samantha teema. Valitsin tämän teeman, koska se on selkeä ja yksinkertainen mutta silti kaunis. Oli myös ihanaa tukea muita yrittäjiä, kun ostin tämän teeman. Bluchic yritys tuottaa kauniita WordPress teemoja* niin yrittäjille kuin bloggaajillekin. Heillä on myös monia erilaisia verkkokauppa teemoja. Suosittelen näitä teemoja aloitteleville yrittäjille sekä heille, jotka kaipaavat uutta ulkoasua verkkosivuilleen.

Tämä kaunis ChicBoss wordpress teema sopii erityisesti palveluita tarjoaville yrittäjille. Tämä teema sisältää myös verkkokaupan. Jos olet life coach tai muu valmentaja niin tämä wordpress teema sopii sinulle hyvin. Lue lisää teemasta täältä*.

kaunis-wordpress-teema-twitter-facebook_canva-2

Helpota omaa yrittäjän arkea näillä kauniilla ja helposti muokattavilla pohjilla sosiaalisen medin postauksiin. Sisältää yhteensä 85 pohjaa facebookiin, instagramiin, pinterestiin ja twitteriin. *

kaunis-wordpress-teema-twitter-facebook_canva-2