Calm & Sparkle:n idea alkoi siitä, kun aloin itse löytämään enemmän ja enemmän hyviä tuotteita stressin ja jännityksen hallintaan. Halusin perustaa paikan, jossa olisi helposti saatavilla monia eri tuotteita stressiin, ahdistukseen sekä jännitykseen.

Tiedän minkälaista on kokea päivittäistä stressiä ja elää ylikuormituksessa. Olen itse erityisherkkä ja koen siis helposti stressiä. Olen ollut kova jännittämään teini-iästä saakka. Mitä vanhemmaksi olen tullut sitä enemmän olen löytänyt keinoja rauhalliseen ja hyvään mieleen.

Calm & Sparkle Hyvän Mielen Verkkokaupan Perustaja.

Tiedän myös minkälaista on, kun mieli on päivästä toiseen maassa ja tätä kautta itsevarmuus on välillä ihan nolla tasolla. Sen takia Calm & Sparkle verkkokaupasta löytyy myös tuotteita, jotka auttavat löytämään hyvän mielen ja saamaan lisää itsevarmuutta.

Calm & Sparkle blogissa jaan vinkkejä hyvän mielen löytämiseen sekä sen ylläpitämiseen. Jaan myös kaikki uusimmat vinkit kuinka saada rauhallinen olo & mieli.

Kuka on Calm & Sparklen takana?

Moikka,

Mun nimi on Karima ja olen pyörittänyt Calm & Sparkle verkkokauppaa vuodesta 2016. Suurimmaksi osaksi olen pyörittänyt verkkokauppaa osa-aikaisesti ja ollut samalla kokopäivätyössä. Olen puoliksi suomalainen ja puoliksi tunisialainen, 30-vuotias ja tällä hetkellä asun Kotkassa. Pyöritän Calm & Sparkle verkkokauppaa omassa kodissani. Pidän lukemisesta ja juoksemisesta. Olen introvertti (INFJ) ja hyvin empaattinen.

Toisten auttaminen on aina ollut minulle tärkeää. Ajattelin, että paras tapa auttaa muita on niissä asioissa, joita olen itsekin käynyt läpi oman elämäni aikana.

Haluan auttaa muita tuntemaan itsensä vahvoiksi vaikka kokeekin päivittäistä ahdistusta ja jännitystä. Haluan myös rohkaista muita tekemään elämänmuutoksia, jotka tekevät heidän elämästään parempaa ja elää juuri sellaista elämää kuin he itse haluavat.

Minulle voi aina lähettää kysymyksiä liittyen stressin, jännityksen ja ahdistuksen hallintaan. Autan myös mielelläni hyvän mielen löytämisessä. Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse: info@calmandsparkle tai instagramissa @calmandsparkle /@kerima.j

Inspiroivaa päivää sinulle!💖 

Terkuin,
Karima