C alm & Sparkle on verkkokauppa, josta saat inspiroivia hyvinvointi tuotteita halusitpa tuntea itsesi rennomaksi stressaavan työpäivän keskellä tai saada lisää itsevarmuutta jännittäviin tilanteisiin.

Kaupan idea alkoi siitä, kun aloitin itse käyttämään näitä tuotteita omaan jännitykseen ja väsymykseen. Huomasin, että käyttämäni tuotteet toimivat ja näin päätin, että haluan luoda muillekin mahdollisuuden hyötyä näistä tuotteista.

Tosiasia on, että ilman hyvinvointiamme ja terveyttämämme emme voi koskaan olla täysin menestyneitä vaikka se siltä näyttäisikin ulkopuolelta katsottuna tai ansioluettelossamme. Kehon ja mielemme hyvinvointi pitäisi laittaa etusijalle ja sen jälkeen pitäisi tulla muut asiat, joita haluaa saavuttaa.

Ennen kaikkea tämä verkkokauppa on naisille, joilla on ”have it all” elämäntyyli ja tämän takia ovat usein burnoutin partaalla. Eikö ole parempi, että huolehdimme hyvinvoinnistamme siinä missä menestyksestämmekin?

Mitä terveempi ja sitä kautta eloisampi olet sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä kaikissa elämän osa-alueilla.

Calm & Sparkle kaupasta tulet löytämään kaikkea, mitkä auttavat sinua selviytymään paremmin kiireisistä ja stressaavista päivistä. Tarkoituksena on tarjota inspiroivia tuotteita, jotka tuovat rentoutta, rauhallisuutta ja itsevarmuutta päiviisi. Kun otat rauhallisemmin annat itsellesi mahdollisuuden säihkyä ja nauttia enemmän elämästä.

Be ”Calm &Sparkle” 


New Yorkissa Lokakuussa 2016. New Yorkiin matkustaminen on ollut 1. unelmani pitkän aikaa ja viime vuonna unelmani vihdoin toteutui!

Heippa! Täällä kirjoittelee Karima, Calm & Sparklen perustaja. Tosi, kiva että löysit tien tänne minun sivustolleni, tervetuloa!
Olen itse aina ollut tosi kova jännittämään, murehtimaan ja stressaamaan. Monien vuosien ajan keskityin vain siihen, kuinka ikävää ja epämukavaa liiallinen jännittäminen on, ja halusin sen vain jotenkin ”pois” itsestäni. Vuosien kuluessa huomasin, että tämä ei vain toiminut. Päätin siis keskittyä jännittämisen ja stressaamisen vastakohtaan eli rentoutumiseeen ja rauhallisuuteen. Kun käänsin keskittymisen näihin, löysin koko ajan uusia asioita, joilla sain itselleni rennomman ja rauhallisemman olon. Olen itse käyttänyt etenkin eteerisiä öljyjä omaan jännitykseen. Piparminttu, Bergamotti ja Ylang Ylang ovat omia suosikkejani!
Asiat, mitkä kuvaavat minua: introvertti, innostun todella nopeasti uusista asioista, super empaattinen, kovaääninen (mutta myös ujo), erityisherkkä eli hsp
Tykkään tosi paljon: Gilmore girls tv-sarjasta, matkustamisesta, kahvista, New Yorkista, unelmoimisesta, kirjoista ja erityisesti kaikista cozy -jutuista!
Seuraava matkakohde: Vancouver