Täältä löydät inspiroivia tuotteita, jotka rentouttavat, poistavat stressiä ja jännitystä. Kun sinulla on rauhallisempi ja rennompi olo tunnet itsesi itsevarmemmaksi ja saat päiviisi lisää säihkettä.

Be “Calm & Sparkle”


C alm & Sparkle on kauppa, josta saat inspiroivia hyvinvointi tuotteita halusitpa tuntea itsesi rennomaksi stressaavan työpäivän keskellä tai saada lisää itsevarmuutta jännittäviin tilanteisiin.

Kaupan idea alkoi siitä, kun aloitin itse käyttämään näitä tuotteita omaan jännitykseen ja väsymykseen. Huomasin, että käyttämäni tuotteet toimivat ja näin päätin, että haluan luoda muillekin mahdollisuuden hyötyä näistä tuotteista.

Tosiasia on, että ilman hyvinvointiamme ja terveyttämämme emme voi koskaan olla täysin menestyneitä vaikka se siltä näyttäisikin ulkopuolelta katsottuna tai ansioluettelossamme. Kehon ja mielemme hyvinvointi pitäisi laittaa etusijalle ja sen jälkeen pitäisi tulla muut asiat, joita haluaa saavuttaa.

Ennen kaikkea tämä verkkokauppa on naisille, joilla on “have it all” elämäntyyli ja tämän takia ovat usein burnoutin partaalla. Eikö ole parempi, että huolehdimme hyvinvoinnistamme siinä missä menestyksestämmekin?

Mitä terveempi ja sitä kautta eloisampi olet sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on menestyä kaikissa elämän osa-alueilla.

Calm & Sparkle kaupasta tulet löytämään kaikkea, mitkä auttavat sinua selviytymään paremmin kiireisistä ja stressaavista päivistä. Tarkoituksena on tarjota inspiroivia tuotteita, jotka tuovat rentoutta, rauhallisuutta ja itsevarmuutta päiviisi. Kun otat rauhallisemmin annat itsellesi mahdollisuuden säihkyä ja nauttia enemmän elämästä.

Be “Calm &Sparkle”