Hyväksy tunteesi!

 

Olen aikaisemmin kuulunut niihin henkilöihin, jotka yrittävät työntää ikävät ja pahalta tuntuvat tunteet pois. Viime aikoina olen kuitenkin huomannut ja ymmärtänyt, että pahalta tuntuvien tunteiden syrjään työntäminen/kontrollointi ei auta minua millään lailla. Ennemminkin pitäisi käydä läpi näitä ikäviä tunteita. Itseltään voi kysyä miksi tuntee näin? Aina sitä ei kuitenkaan tiedä miksi on paha olla ja se on ok, koska sellaista elämä vain välillä on.

Nykyään somessa, ja etenkin instagramissa, koko ajan tulee vastaan kuvia ja tekstejä, jotka kehottavat, että pitäisi olla positiivinen ja keskittyä positiivisuuteen. Koko ajan tulee myös kuvia, joissa näkyy kuinka ihmiset ovat onnellisia ja elävät unelma elämää. Tämä kuitenkin antaa väärän kuvan ihmisille, koska kukaan ei ole onnellinen/iloinen 100% ajasta, ja se on täysin ok. Minusta on ihanaa, kun ihmiset keskittyvät enemmän positiivisiin asioihin kuin negatiivisiin ja positiivisista ihmisistä saa itselleenkin upeaa energiaa. Mutta tosi asia on, että minulle itselle niin kuin varmasti monelle muullekkin on tullut jonkinlainen paine tästä asiasta. Paine, että pitäisi koko ajan olla onnellinen, iloisella ja positiivisella mielellä. Olen kuitenkin tajunnut, että ihmistä ei ole luotu olemaan onnellinen/positiivinen koko aikaa. Miksi meillä ylipäätänsä on “ikävät” ja “pahalta” tuntuvat tunteet? Uskon, että ilman näitä “pahalta” tuntuvista tunteista emme koskaan osaisi täysin nauttia niistä ilon ja onnen tunteista. Emme myöskään tietäisi milloin olemme onnellisia ja milloin emme. Minusta siis pitäisi hyväksyä kaikki tunteet, joita tunnemme olivat ne sitten surullisia tai iloisia tunteita. En tarkoita, että kaikkien pitäisi alkaa jakamaan myös niitä ikäviä ja pahalta tuntuvia asioita. Mutta olisi hyvä, että jokainen ymmärtäisi että elämä ei ole koko ajan yhtä hymyä eikä sen tarvitsekaan olla. Elämä voi olla onnellista ja voit tuntea itsesi onnelliseksi vaikka joskus tuntuukin ikävältä tai jos sinulle sattuu ikävia asioita. Minusta negatiivisten ja ikävien tunteiden läpikäyminen vain puhdistaa ilmaa ja itselleen tulee parempi mieli ja olo.

Olen huomannut, että mitä enemmän taistelee vastaan niitä ikäviä tunteita niin sitä enemmän ne kontrolloivat itseämme ja tuntuvat näin vielä pahemmilta. Mitä enemmän yrittää jotain kontrolloida niin sitä kauemmin se yleensä jatkuu. Olen huomannut oman ahdistukseni kanssa, että kontroillointi ei auta asiaa yhtään. Sitä luulee, että kontrolloimalla omaa ahdistusta se lähtisi pois, mutta näin ei ole ainakaan minun kohdalla käynyt. Kontrolloimalla jotakin asiaa tarkoittaa ettemme luota. Kun pystyy päästämään irti kontrollista tulee itselleen paljon vapautuneempi olo. Koska tosia asia on, että emme voi koskaan tietää mitä elämässä tulee tapahtumaan. Tottakai voimme suunnitella elämää, mutta ei kukaan tiedä varmaksi mitä esim. viikon päästä tapahtuu. Tämä on ehkä monien yksi suurimmista peloista, mutta se auttaa jonkin verran kun tietää, että ollaan kaikki samassa veneessä.

-Calm & Sparkle

Fall is almost here which means: Back to studies!

Fall is exciting time because it is the beginning of something new for many people: new study place, new work place and maybe a new city. The beginning of the new school year is especially exciting for many people. However many people feel anxious and stressed and that is why I have listed the best back to school items for the fall 2017! Get ready to be inspired!


Keep your thoughts and mind positive with this 100 day Happiness Planner! If you are dealing with negative situation positivity is not going to solve it by itself. You have to create solutions for your problems and at the same time keep your positivity up! Positive and grateful mind is way to keep you more balanced when dealing with negative issues and problems.


When you add few drops of essential oil on this diffuser bracelet the scent will stay with you the whole day. Why not try some uplifting fruity scents like mandarin


Stay inspired all year with Happy Planner calendar from Chic Company!


Carry with you this Stress Less aromatherapy balm. You can add it on your frist like perfume anytime you want. Be prepared to feel more calm after adding this adorable scent!


Always be yourself and always be a unicorn. This is too adorable unicorn mug for your favorite coffee or tea!

 

*The external links are not benefiting me

Essential oils: Natural way to ease stress and anxiety!

Essential oils are a natural way to ease stress and anxiety. Especially for me bergamot and ylang ylang essential oils have worked so well. They have made me more relaxed everytime I have used those. But there are plenty of different oils which work. I think everybody has their favorite scents. So use the one you like the most. Whether you like more fruity scents then mandarin or grapefruit are great choices. But if you like more flower scents then neroli or ylang ylang would be perfect!

What essential oils have you used for stress or anxiety?

Surrender and let go of control

When you surrender you let of the control. You have have faith that the things you want will come to you. By letting go of control you will feel more light and so much better. In addition you will have less anxiety when you just trust that things will work out just fine.

TILAA CALM & SPARKLE UUTISKIRJE JA SAAT INSPIROIVAN OPPAAN, JOSSA VINKKEJÄ STRESSIN VÄHENTÄMISEEN JA KAKSI INSPIROIVAA TIETOKONEEN TAUSTAKUVAA