Miten rauhoittaa oma mieli?

happiness-planner-journal-muistivihko-inspiroiva-boxi
Päässä pyörää tuhat ja sata asiaa, negatiiviset ajatukset menevät edes takas ja tuntuu siltä ettei niistä pääse millään eroon, olo on rauhaton… Tuntuuko sinusta joskus tältä? Et ole ainut. Onneks on monia asioita joita voi tehdä kun mieli on rauhaton.

Top 7 vinkkiä rauhallisempaan mieleen

 1. Kirjoita omat ajatuksesi ylös muistivihkoon. Ota tavaksi kirjoittaa ylös asioita ja murheita aina kun tuntuu siltä että mieli on täynnä ajatuksia.
  • Morning Pages: Kirjoita heti aamulla ennen kuin teet mitään muuta. Kirjoita 3 sivua niin että yrität pitää taukoja mahdollisimman vähän. Ideana on saada paperille kaikki mieltä vaivaamasi yms. asiat.
  • Päiväkirja: Kirjoita päivätapahtumista. Minkälainen mieli sinulla oli? Olitko hyvällä vai pahalla päällä? Mitä hyvää päivässä tapahtui? Opitko jotain uutta? Mitkä asiat innosti?
 2. Hyväksy, että mielesi on rauhaton ja sano itsellesi että se on ok. Mitä enemmän yritämme kontrolloida jotakin asiaa niin yleensä sitä pahemmalta asia tuntuu. Olo helpottuu heti kun hyväksyy oman mielentilan oli se sitten mikä tahansa. Hyväksy ajatuksesi. Hyväksy mielesi. Hyväksy se että olet allapäin. Hyväksy se että olet onnellinen.
 3. Eteerisillä tuoksuöljyillä on mieltä & kehoa rauhoittavia vaikutuksia. Jos eteeriset öljyt eivät ole tuttuja lue niistä lisää täältä. Kannattaa aloittaa tutummista öljyistä kuten laventeli, mandariini, sitruuna… Näillä on sekä rauhoittava että piristävä vaikutus.
 4. Puhu asiasta, joka vaivaa sinua. Yleensä pidämme asioita liikaa sisällämme vaikka niistä puhuminen ääneen auttaa todella paljon. Toinen ihminen voi tuoda tilanteeseen täysin uuden näkökulman ja voi nähdä asian täysin eri tavalla.
 5. Keksi jotain tekemistä! Minusta siivoaminen on yksi parhaista keinoista harhauttaa omaa mieltä pohtimasta ikäviä ja ahdistavia asioita. Varsinkin kun pääsee oikein siivousfiilikseen niin huolet ovat jo jossain kaukana.
 6. Lue kirjaa. Kirjojen lukeminen auttaa meitä keskittymään jonkun toisen henkilön elämään. Tämä auttaa meitä unohtamaan omat murheet. Kirjat auttavat myös saamaan uusia perspektiiviä ja muuttamaan omia ajatuksiamme ja asenteitamme.

Miten tehdä ”Glitter Calm Jar” ?


Glitter Calm Jar rauhoittaa mieltä, etenkin silloin kun on 100 asiaa mielessä.
Mikä olisikaan parempi keino vähentää omaa stressiä kuin glitteri!

Glitter Calm Jar -purkin ohjeet:

Tarvitset:

 • Glitteriä
 • Vettä
 • Glitter liimaa tai väritöntä juoksevaa liimaa ( ei pakollinen). Glitter liima auttaa glitteriä valumaan hitaammin. Mitä rauhoittavamman ja hitaamman vaikutuksen haluat niin lisää sitä enemmän liimaa. Esim. 1/4 osa glitter liima pullosta riittää mainiosti.
 • Muovi tai lasipurkki (esim. vanha hillopurkki käy hyvin! ). Voit myös käyttää vanhaa muovi vesipulloa jos sellainen löytyy. Varmista, että korkki on kunnolla kiinni ennenkuin ravistat purkkia/pulloa! Tarvittaessa voit vielä liimata kannen kiinni jos haluat.

Ohjeet:

 1. Laita glitteri purkkiin
 2. Kaada vesi purkkiin ( tarvitset lämmintä vettä jos käytät liimaa)
 3. Sekoita lusikalla
 4. Varmista, että kansi on kunnolla kiinni!
 5. Calm Jar on valmis!

Jaa oma Glitter Calm Jar -purkkisi hastagilla #calmsparkle

 

Äitienpäivä lahjavinkit!

Tässä Calm & Sparkle lahjavinkit äitienpäiväksi!

Inspiraatiota, hyvää mieltä ja unelmia: Happiness PlannerPositiivisuus ja Onnellisuus Päiväkirja Kalenteri

Uusi suunta elämälle: Law of Attraction Inspiraatio Boksi

The Happiness Planner: Law of Attraction Journal Boxi - Inspiraatiota arkeen ja Unelmien toteutumiseen

Stressaavaan kiireeseen: Appelsiini öljy tai Frantsilan jalkahoitoöljyLuonnollinen Appelsiini Eteerinen Öljy

Lataa ilmainen "Upea 2018" työkirja kun liityt uutiskirjeen tilaajaksi. Lähetämme oppaan sinulle sähköpostitse.