Jos sinua stressaa oli se sitten tentti, ihmissuhdeasiat, työ tai jokin muu asia niin kokeile näitä vinkkejä.

Liikunta – Kävely, juokseminen, tanssiminen… Mikä on sinulle ja sinun kehollesi paras tapa harrastaa liikuntaa? Mene oman mielen ja kehon mukaan.

Eteeriset öljyt – Miten eteeriset öljyt oikein toimivat? Etenkin bergamotti, piparminttu ja santelipuu eteeriset öljyt auttavat vähentämään stressiä ja lisäävät rentoa oloa.

Kirjoittaminen – Oletko joskus aikaisemmin kirjoittanut päiväkirjaa? Kannattaa ottaa se tapa uudestaan osaksi arkea, koska se auttaa sinua käsittelemään ajatuksiasi ja tunteitasi. Aina kun kirjottaa kaikki asiat jotka pyörivät päivästä toiseen niin tulee paljon kevyempi olo ja mieli. Jos etsit itsellesi inspiroivaa muistikirjaa niin kurkkaa Chic Company paperikauppaan täältä.

Lue lisää stressin hallinnasta sekä muista hyvän mielen vinkeistä Inspiroiva & Hyvä Mieli e-kirjasta >>>>>>>

Lukeminen – Kirjoja lukiessa sitä pääsee aivan toiseen maailmaan, joka tarkoittaa sitä että omat huolet, murheet ja ongelmat jäävät jonnekkin todella kauas. Ei ihme, että lukeminen on niin suosittua, koska se on todella rentouttavaa, kun saa uppoutua jonkin toisen henkilön elämään eikä siis tarvitse olla ratkaisemassa omia ongelmia.

Juo vihreää teetä – Vihreä tee sisältää mm. L-teaniinia, joka auttaa rentoutumaan ja keskittymään. Jos olet herkkä kahvilla ja näin ollen kofeiinille niin kokeile ihmeessä vihreätä teetä esim. töissä.

Soita läheiselle ihmisille – Rakkaan ihmisen kanssa puhuminen rentouttaa, koska tietää että toiselle voi puhua mistä vain ja voi purkaa omia murheita ja stressin aiheita.

Katso Frendit tai muuta komedia tv-sarjaa – Naurut ja olit on taattu! Nauru rentouttaa meitä ja meille tulee paljon parempi mieli.

Meditoi – Kokeile esim. youtubessa Honest Guys 5 minuutin ohjattua meditaatiota. Jopa 5 minuuttia riittää siihen, että saat itsellesi rauhallisemman mielen & olon.

Mitkä ovat sinun keinojasi vähentää stressiä?

Lue lisää stressin hallinnasta sekä muista hyvän mielen vinkeistä Inspiroiva & Hyvä Mieli e-kirjasta >>>>>>>