✨ARVONTA! ✨ Calm & Sparkle ja @fine_life_coaching arpovat: Fine Life Coaching yhden tunnin hyvinvointi yksilövalmennuksen ✨⁠

Pääset osallistumaan arvontaan instgramissa.

Unelmoi Isosti ja Kaikki on Mahdollista Kynät Iidan Matkassa BlogiValmennukset voidaan toteuttaa etävalmennuksina (puhelin, Zoom ym.) tai Fine Life Coaching yrityksen tiloissa Hyvinvointikeskus Huumalla, Kotkassa. Palkinnon arvo on 69 €.⁠


✨ Tässä tietoa Fine Life Coaching Valmentajasta ja Valmennuksista: ⁠

Olen Henna Päivänne-Andersson, LCF Life Coach®️ eli hyvinvointivalmentaja. Taustani on matkailualalla ja olen asunut aikoinani yli 10 vuotta ulkomailla. Minulla on kolme lasta, joista yksi on erityislapsi. Olen elämässäni kohdannut monenlaisia haasteita, mutta silti olen aina kokenut olevani onnekas ja kiitollinen. Vastoinkäymiset ja haasteet ovat vain vahvistaneet minua. Ne ovat opettaneet elämään hetkessä ja huomaamaan hyvän. Haluan valmennusten avulla saada myös sinut uskomaan itseesi, potentiaaliisi ja siihen että voit vaikuttaa omaan elämääsi oman suhtautumisesi avulla.⁠

Valmennuksissa keskitytään erityisesti mielen hyvinvointiin ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.⁠

Valmennukset räätälöidään valmennettavan tarpeiden mukaisesti ja käsitellään niitä elämän osa-alueita, jotka sillä hetkellä kaipaavat huomiota. Valmennukset selkeyttävät ajatuksia, rentouttavat, antavat suuntaa sekä työkaluja arkeen. Teen valmennuksia yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Valmennukset voidaan toteuttaa etävalmennuksina (puhelin, Zoom ym.) tai Fine Life Coaching yritykseni tiloissa Hyvinvointikeskus Huumalla, Kotkassa. Olet lämpimästi tervetullut valmennukseen!⁠


Arvonta päättyy 18.5. Arvonta on voimassa vain Suomessa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.⁠
Onnea kaikille arvontaan! ✨⁠