Oletko kuullut Aamusivut (Morning Pages) -ideasta? Ajatuksena on kirjoittaa, joka aamu 3 sivua omaan journaliin. Ideana on kirjoittaa ilman taukoja ihan mitä mieleen vain tulee. Voit kirjoittaa edellisestä päivästä, tulevan päivän tehtävistä, asioita joista olet kiitollinen, omista unelmista. Voi olla, että ensin mietit miten ihmeessä saat kirjoitettua 3 kokonaista sivua heti aamusta. Minulla oli tämä sama ajatus, kun aloitin tämän harjoituksen. Juttua kuitenkin tuli kuin tulikin. Joinakin päivinä taas tekstiä ei tule niin vauhdilla kuin toisina päivinä.

Happiness_planner-sweet-things-blogi

Aloitin kirjoittaa Aamusivuja noin 3 vuotta sitten ja se on kyllä auttanut minua paljon. Se kun vain kirjoittaa paperille kaikki ajatukset mitä omassa mielessä pyörii ja on pyörinyt monia vuosia niin tulee jotenkin helpottunut ja kevyt olo.

Kannattaa siis kokeilla tätä. Vihkoksi käy oikeastaan mikä vain. Minulla itselläni on A4 kokoinen vihko, mikä on aika iso. A5 kokoinen vihko sopii myös mainiosti!

Inspiroivia hetkiä!✨