Happiness Planner Onnellisuuskalenteri
  1. Liikunta – Liikunta vähentää todistetusti stressiä ja antaa hyvän mielen. Reipas kävelylenkki tekee jo ihmeitä aikaan. Jos siis mieli on maassa niin lähde kävelylle ja kuuntele lemppari podcastia tai musiikkiasi
  2. Kahvi – Kahvi piristää ja näin ollen parantaa mieltä. Jos kahvi ei ole paras ystäväsi niin kokeile mustaa teetä. Jos olet jännittäjä niin kahvi ei välttämättä ole paras vaihtoehto, koska se nostaa kortisoli eli stressi hormooni tasoja. Joillekkin jännittäjille kahvi taas sopii vallan mainiosti, juuri sen mieltä piristävän vaikutuksen ansiosta. Kuuntele omaa kehoasi ja tee mikä sopii parhaiten sinulle.
  3. Raikas ulkoilma ja valo – Etenkin nyt kun alamme olla taas valon puolella niin kannattaa ottaa tästä kaikki irti ja viettää ulkona mahdollisimman paljon aikaa. Tee vaikka lyhyt kävelykierros lounastauolla ja huomaat piristyväsi huomaamatta.
  4. Musiikin kuuntelu – Lemppari musiikin kuuntelu on kuin taikapölyä. Yhtenä hetkenä olet uuvuksissa ja kun kuulet lemppari artistisi kappaleen niin johan alkaa jo piristymään ja tulee heti parempi mieli. Tämä on todistettu niin monta kertaa. Eli jos sinulla on mieli maassa ja kaipaat pientä piristystä niin riittää kun laitat lemppari biisisi soimaan.
  5. Siivoaminen – Joskus siivoamisen aloittaminen voi tuntua haastavalta, mutta kun siivoamisen aloittaa niin huomaamatta koti on taas siisti ja siitä vasta tuleekin hyvä mieli.