Glitter Calm Jar rauhoittaa mieltä, etenkin silloin kun on 100 asiaa mielessä.
Mikä olisikaan parempi keino vähentää omaa stressiä kuin glitteri!

Glitter Calm Jar -purkin ohjeet:

Tarvitset:

  • Glitteriä
  • Vettä
  • Glitter liimaa tai väritöntä juoksevaa liimaa ( ei pakollinen). Glitter liima auttaa glitteriä valumaan hitaammin. Mitä rauhoittavamman ja hitaamman vaikutuksen haluat niin lisää sitä enemmän liimaa. Esim. 1/4 osa glitter liima pullosta riittää mainiosti.
  • Muovi tai lasipurkki (esim. vanha hillopurkki käy hyvin! ). Voit myös käyttää vanhaa muovi vesipulloa jos sellainen löytyy. Varmista, että korkki on kunnolla kiinni ennenkuin ravistat purkkia/pulloa! Tarvittaessa voit vielä liimata kannen kiinni jos haluat.

Ohjeet:

  1. Laita glitteri purkkiin
  2. Kaada vesi purkkiin ( tarvitset lämmintä vettä jos käytät liimaa)
  3. Sekoita lusikalla
  4. Varmista, että kansi on kunnolla kiinni!
  5. Calm Jar on valmis!

Jaa oma Glitter Calm Jar -purkkisi hastagilla #calmsparkle