The Happiness Planner: Law of Attraction Journal Boxi - Inspiraatiota arkeen ja Unelmien toteutumiseen

Ihastuin ensimmäiseen saamaani Happiness Planner brändin Confidence ”Itsevarmuus” Boxiin joten halusin tilata varastoon myös muita heidän Box of Happiness boxejaan. Päätin tilata kauppaan seuraavat boxit:

  • Law of Attarction – ”Vetovoima” Boxi | Auttaa etenkin niitä, jotka haluavat uuden suunnan elämällään sekä inspiraatiota ja uskoa omien unelmien toteuttamiseen.
  • Self-Awareness – ”Itsetuntemus” Boxi | Auttaa heitä, jotka haluavat oppia tuntemaan itsensä paremmin. Itseään ei tarvitse tuntema 100 %, koska muutumme koko ajan elämän mennessä eteenpäin. Tärkeätä kuitenkin on se että tunnet itseäsi sen verran että pystyt tekemään itsesi kannalta oikealta tuntuvia valintoja elämässäsi liittyen esim. uraan tai parisuhde valintoihin.

Tuliko sinulle kysyttävää näistä boxeista tai Happiness Plannereista? Voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen: info@calmandsparkle.com